20 C
Karlskrona
måndag, augusti 26, 2019
Home Medlemsförmåner

Medlemsförmåner

Samhällsföreningen har tecknat ett elavtal med Rödeby Energi. Detta innebär att samtliga medlemmar i föreningen kan teckna sig för att få elen levererad av Rödeby Energi. I grunden handlar det om ett 3-årsavtal (gäller fram till 30/9 2019). Överenskommet elpris är 30,9 öre per kwh. Till detta tillkommer elskatt plus nätavtal. Enligt överenskommelsen ska det även fortsättningsvis gå att gå in i avtalet som medlem genom att ta kontakt med Rödeby Energi. Detta kommer dock att förhandlas om för samtliga vid dess utgång under 2019.

Föreningen har kommit överens med XL Bygg i Jämjö om ett rabattsystem för medlemmar vid inköp av varor där. Rabatten blir olika på olika typer av varor och varierar mellan 0 och 20 %. Exempelvis är rabatten på oljefärger 10 & medan isolering kan ge rabatt på 20 %. För att erhålla rabatten ska man kunna visa att man har betalat medlemsavgiften till föreningen. Det behövs första gången därefter finns det i kassasystemet på Jämjö.

Dina Försäkringar erbjuder 10 % på boendeförsäkringen, förutsatt att man har ytterligare minst en typ av försäkring hos bolaget. Har man flera än en fastighet med försäkring så får man samma rabatt även på denna/dessa.